Clockster аккаунтын қалай өшіруге болады
Егер сіз Clockster қызметін енді пайдаланбайтын болсаңыз немесе жеке аккаунтыңызды толықтай жойғыңыз келсе, назар аударыңыз: жеке аккаунтты жоюды тек пайдаланушының өзі Clockster мобильді қосымшасы арқылы орындай алады.
Мұны жасау үшін:
«Жеке профиль» бөліміне өтіңіз.


Экранда аккаунт пен оның деректері 30 күн ішінде жойылатыны туралы хабарлама шығады.
Осы кезең ішінде сіз аккаунтыңызды қайта қалпына келтіре аласыз.
«ИӘ» батырмасын басқаннан кейін, аккаунттың 30 күннен кейін жойылатыны туралы хабарлама аласыз.


Жаңартылған